+387 (0) 65/ 979-168 | info@craftpivo.ba | Blog | Moj nalog

SafLager S-23

11,30KM

Na zalihi

Kategorije: ,

Informacije

Suvi kvasac porijeklom iz Njemačke, preporučuje se za proizvodnju lagera sa voćkastim i esterskim karakterom.

Pakovanje: 11,5 g

Proizvođač: Fermentis

Vrenje: donje

Senzorni profil: voćkast i esterski

Flokulacija: visoka

Atenuacija: 80-84%

Temperatura fermentacije: 9-22 °C (idealno 12-15 °C)

Doziranje: 11,5 g na 10-15 L na sobnoj temperaturi, 2 x 11,5 g na 10-15 L na temperaturama od 11-15 °C

Oznakom Easy to Use proizvođač garantuje podjednako kvalitetne rezultate – bilo da radite rehidrataciju ili kvasac direktno dodajete u sladovinu.

Dodatne informacije

Težina 0,013 kg
0
    0
    Korpa
    Korpa je praznaPovratak u prodavnicu